Gurun kuulumisia :))

Aika tarkalleen kuukausi on mennyt siitä kun mentiin takapakkia Gurun paranemisen suhteen. Eilen käytiin kontrollissa, virtsa oli jo onneksi parempi, joten ollaan päästy suunilleen niihin arvoihin mitä ne olivat ennen kuin tuli takapakkia. Samalla systeemillä siis jatketaan ja toivottavasti kuukauden päästä ollaan jo taas paremmissa virtsa-arvoissa, hidastahan tämä on ja takapakki oli todella huonoa.

Gurulla ei ole koskaan ollut hiivatulehdusta, vaikean virtsiksen yhteydessä sekin ikävä kyllä löytyi korvista. Hiivatulehdus oli jo poissa, kunnes se uusi pari päivää ennen virtsatarkastusta. Nyt ollaan siis taas tipoilla ja toivottavasti hiivakierre ei tästä enää jatkuisi, vaan kroppa olisi ajanut nyt kaiken turhan pois :))

Mopsi yleisesti mieletään turhankin rauhalliseksi ja jaksamattomaksi. Meeri on aina ollut mopsiksi hyvin liikkuavainen ja ehtiäväinen. Meerille olen omaksi iloksi touhunnut jotain pieniä temppuja, Meerillä luonne on hirvittävän mielistelevä, ei ollenkaan jästipää niinkuin nämä muut sankarit :D. Meeri on pienestä pitäen turhankin paljon ollut kiinni minussa, se pienenä ulisi peräämme kun lähdimme kotiin. Kun Meeri on kylässä se piiloutuu että haluaa jäädä meille.
Olen katsonut pitkään jo agilitykursseja mutta vuorotyö kun on se aiheuttaa omat ongelmansa. Nyt bongasin mun työvuoroihin sopivan agikurssin ja aloitettiin harrastaminen. Harrastus on jo vienyt Meeriltä tassun mukanaan ja ohjaaja kiroilee huonoa kuntoaan ja lyllerrystään ja hitauttaan, kun Meeri liitää jo kuin agikonkari :). Tässä video treeneistämme:


Kommentit

Suositut tekstit