Ruusan vieroitus lihansyöjäksi

Niin se aika rientää ja Ruusa täyttää tänään kuusi viikkoa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää. Siirillä maidon tuotanto alkaa olemaan loppu ja Ruusan matka barfmopsiksi on siirtynyt seuraavalle tasolle.

Ruusa harjotteli maistelemalla eri eläinten lihoja neljännestä viikosta eteenpäin. Tällähetkellä "pelataan" kolmella eri eläimen lihalla; Nauta, Porsas, Broileri. Vaihtelevuutta aletaan lisämään kokoajan lisää pikkuhiljaa. Nyt kun imetys on loppunut aloimme lisämään luuta myös ruuan joukkoon. Harjotteluluuna Ruusalla on murskatut broiskunsiivet, tällähetkellä suhde on vielä 40% luuta ja 60% lihaa.

Ero entiseen elämään on aika valtava. Muistan varsinkin Martan kuusikon kohdalla miten kakan määrä oli kauppareissun jälkeen ihan kamala. Yön jäljiltä koko kämppä haisi kun kakkaa oli vaikka muille jakaa. Ruusan kakkaamista lähinnä odotan kauhun sekaisin tuntein, että koska neiti suostuis kakkaamaan seuraavaksi. Rytmi on nyt luiden lisäyksen jälkeen, että kakkaa tulee joka toinen päivä. Nappulapennuilla meni usein maha löysäksi kun maito loppui, Ruusan maha taas on pysynyt tasaisena, eikä kakka haise ollenkaan sellaiselle pistävälle.

Touhuluuna Ruusalla on ollut sian selkärankaa. Hyvin maistuu sekin ja pienillä kalahampailla koittaa saada jotain irti :)! Pikkuhiljaa lisätään suhteita ruuassa luusuhdetta suuremmaksi.Kommentit

Suositut tekstit