Pentulaatikon kuulumisia

Blogi on jäänyt päivittämättä, kun tietokone koitti ukkosen kestävyyttä ja ukkonen vei voiton. Pennut voivat hyvin ja kasvavat joka hetki. Tuntuu että joka hetki saa katsoa tarkkaan kuka on kuka, kun ne ovat niin saman näköisiä ja tasaisia.

Kiinteä aloitettiin kahden viikon jälkeen, ensin naudan jauhelihalla ja kananmunankeltuaisella nyt ruoka menee jo pari kertaa päivässä pentubaarissa ja vaihtelevuutta lihoihin on myös tullut :)
Meeri on edelleen mitä esimerkillisin äiti, onneksi, on ihana seurata miten se äidin rakkaudellaan hoitaa lapsiaan <3

On onni löytää ihania pennunostajia, siltikin joka kerta niitäkin puheluita ja viestejä tulee, missä mietin onko ihmiset yhtään seurannut mediassa kovasti esillä olleita pentutehtailu kirjoituksia? Tuskimpa, halutaan lapselle se pentu nyt kun on kesäloma ja mielellään mahdollisimman halvalla.
Vanhempien terveys, pentujen olot tai kasvattaja ei kiinosta yhtään, ainut mitä vaivaudutaan kysymään on hinta ja missä kasvattaja asuu, koska pentuahan ei voi hakea kaukaa; bensakin kun maksaa.
Uusimmassa koiramme-lehdessä on erittäin hyvä artikkeli siitä mistä koiran hinta koostuu, on harmillista että kyseinen lehti yleensä ilmestyy vain koiran jo omistavilla.

Toinen tytöistä etsii vielä sitä oikeaa kotia; toinen jää näillä näkymin kotiin tuhisemaan :). Tässä söpöläiset kolme viikkoa <3Kommentit

Suositut tekstit