Ester & Ada

Iltaisin huomaa miten syksy on tullut, tuntuu että pimeys tulee ihan yht äkkiä. Itse kyllä nautin syksystä, päivisin on ihanan värikästä ja iltaisin voi polttaa kynttilöitä :)

Olen ehkä jopa vähän hysteerinen koirien heijastimissa, haluankin että ne näkyvät kunnolla meidän lenkkeillessä. Olen etsinyt Esterille huomioliiviä ja facebook kirpparilta bongasinkin että Minnalla oli Esterille sopiva myynnissä. Eilen käytiin hakemassa Minnalta Esterin liivi ja samalla Minna auttoi ottamaan kuvia.

Oscularia's Made You Look "Ester" 15 viikkoa


Vaikka Esterin kuvaaminen ei ole helpoimmasta päästä olen erittäin tyytyväinen lopputuloksiin. Varsinkin tuo syksyinen tunnelma joka välittyy kuvista on ihana; ainakin omasta mielestäni. Pentuja on niin kiva kuvata kun ne muuttuvat tässävaihessa kokoajan.
Koska blogin on tarkoitus olla "ruokintablogi" niin kommentoin  tähän postaukseen sen verran ruuasta, että olen todella tyytyväinen siihen miten tasaisesti pennut ovat kasvaneet kokoajan. Sekä Ester että muut pennut. Uskon että se pieni vaiva mikä sekä kasvattajan ja uusien omistajien pitää tehdä on sen vaivan arvoista.

Tänään sunnuntaina saimme ihania vieraita kun Ada perheineen kävivät kahvilla. Sisarruksilla oli hirvittävä meno päällä ja lelut sai kyytiä. On ihanaa myydä perheisiin jotka pitävät yhteyttä ja näkee miten pennut kasvavat, on myös niin ihanaa nähdä miten rakkaita nämä ihanuudet ovat perheilleen <3

Oscularia's What Goes Around "Ada" 15viikkoa


Kommentit

Suositut tekstit