Viikko vierähtänyt :)

äkkiä se ensimmäinen viikko lapsosten kanssaa taas meni, päivä päivältä pienet alkaa muistuttaa enemmän mopsia <3. Lissu ansaitsee kyllä vuoden mopsiäiti palkinnon, lapset hoidetaan ihan 110%sti :).

Kaivoin pitkästä aikaa puoliautomaattiputkeni esiin, jonka olen aikoinaan ostanut sisäkuvaamiseen ja pikkupentujen kuvaamiseen, kuvia katsellessa muistan miksi. Viime syksynä kun vaihdoin rungon D7000seen, en ole uskaltanut kokeilla tuolla putkella ottamista, koska runkokin vaati aika paljon opettelua. Nyt reilu vuosi kun ollaan harjoteltu puhumaan samaa kieltä rungon kanssa uskaltauduin kokeilemaan kuvaamista ja olin yllättynyt miten kivoja kuvia tuli :). Kiitokset Kennel Troppolalle taustojen sponsoroinnista, noissa pipstudion pyyhkeillä saa niin ihanan värisiä kuvia.











Frida kasvaa kovaa vauhtia, ikää tuli jo 14viikkoa ja riiviöintiä riittää. Frida on luonteeltaan juuri sellainen "mun pentu" joka toheltaa tuhatta ja sataa aina uusiin tilanteisiin. Sitä en tiedä mitä liimaa pitää hankkia, kun näyttelykausi aloitetaan, koska energiaa riittää :D



Fridan veljellä on blogi, josta voitte seurata Toukon tohinoita http://toukothepug.blogspot.fi/

Kommentit

Suositut tekstit