takaisin sorvin ääressä :)

Mihin tämä aika oikein katoaa? Viimeisestä päivityksestä on aikaa, mutta jotenkin siltikin useamman kerran olen aloittanut blogin päivittämisen, jokin on sen keskeyttänyt ja olen unohtanut jatkaa.

Pennut kehittyivät ja kasvoivat, lensivät uusiin koteihinsa, tai ainakin melkein kaikki. Pitkällisen harkinnan jälkeen päätin jättää kotiin uroksen, Magnuksen, virallisesti Oscularia's Method Man. Koska oli aikaisemmin jo sovittu, että Lian toisesta pentueesta menee sijoitukseen tyttö Lian kaveriksi, aloin katsomaan myös vähän uroksia. Yksi uroksista oli vain niin spesiaali, että päätin katsoa vähän pidempään mitä siitä kasvaa, tällähetkellä voin sanoa että uhmaikäinen uroshan siitä kasvoi :P.

Sijoitukseen Meni siis narttupentu "Lux" , virallisesti Oscularia's Can It Be So Simple. Kuulemma erittäin jästipää yksilö, joka koittaa ärsyttää myös perheen rottiksen Main hermot riekaleille. Olen luvannut ottaa Luxin hoitoon lähiviikoiksi, jännityksellä odotan millainen neiti hoitoon tulee kun en ole ehtinyt neitiä luovutuksen jälkeen näkemään.
Myös muut pennut saivat aivan ihanat ja rakastavat kodit, ei voi olla kuin kiitollinen tälläisitä kodeista <3

Fridan kanssa ollaan käyty muutamassa näyttelyssä, ilman suurempaa menestystä. Tampereelle Osculariaksia osallistuikin jopa viisi kappaletta; Pete( Oscularia's Memory of Guru) oli hienosti ensimmäistä kertaa virallisessa kehässä VSP-Pentu sekä pari viikkoa myöhemmin Valkeakoskella ROP-Pentu. Onnea Ilona ja Pete :). Tampereelle osallistui myös Armas(Oscularia's Rest of My Life) ensimmäistä kertaa pentuluokan jälkeen, tuloksena nuortenluokan voitto erinomaisella laatuarvostelulla. Alpo, OScularia's Stakes Is high on osallistunut junioriluokkaan kahdesti, molemmilla kerroilla voittanut luokkansa, Tampereella erinomaisella laatuarvostelulla, Turussa Erittäin hyvällä. Meeri(Oscularia's Merry Go Round) ja Edu(Troppola X From Outer Space) osallistuivat Tampereelle pitkän näyttelytauon jälkeen, Meeri oli AVO ERI2 SA PN2 VASE VACA ja Edu VAL ERI2 SA PU2 VACA. 
Miten iloinen olenkaan varsinkin noista kasvattien tasaisen hyvästä menestyksestä, ja siitä ilosta mitä nuo pienet tuottavat omistajilleen myös näyttelykehän ulkopuolella :)

Mistä se kiire sitten syntyi? Vuodesta 2008 asti olemme suunitelleet omakotitalon ostoa, seurailleet tilannetta. Pääkaupunkiseudulle muutto toi eteen sen, että ainakin kerrostaloon on väliaikaisesti muutettava. Kun tietyt asiat muuttuivat ja kerrostalossa elämisestä tuli todella hankalaa, alkoi talon etsintä. Kaikki ei käy hetkessä, pitkällisen harkinnan ja etsinnän jälkeen löytyi talo jossa kolahti kaikki, sitten täytyi enää myydä oma asunto pois alta. Lopulta kaikki kuitenkin loksahti  kohdilleen ja koti Lahest(Lahdesta) oli meidän(tai siis pankin :P).  
Vaikka tämä kaikki kyllä todellakin oli kaiken arvoista niin muutto vei kyllä kaiken energian, ja silti tuntuu että vieläkin on vaikka mitä suuniteltavaa. Ensiviikonloppu on ensimmäinen viikonloppu tälle vuodelle kun ei ole mitään sovittuna tai tehtävänä(ellen ole unohtanut jotain mikä sekin on hyvin mahdollista). On aivan ihana seurata miten koirat nauttivat juosta tuossa 650neliön aidatulla alueella, miten kivasti tästä on muodostunut koti meille sekä koirille :)Blogi jatkaa ensiviikolla tarkempia kuulumisia kasvatuksen ja ruokinnan osalta :)

Kommentit

Suositut tekstit