Ensimmäinen viikko pentujen elämää

Miten nopeasti viikko meneekään ja miten paljon viikossa tapahtuu? Pikkupentujen elämässä se on paljon kehitystä ja  tuplan verran painoa.





Rakastan koirien kuvaamista, varsinkin pentujen, mutta toki myös aikuisten. Varsinkin tilannekuvia on kiva ottaa. Kuvaankin paljon koiriani ja kiusaan facebook kavereitani kuvapaljoudella.
Kuvaaminen on vähän sellainen harrastus, kun mikään ei riitä. Aikoinaan ensimmäinen digijärkkäri hankittiin Nikonina, lähinnä sillä että se istuu parhaiten käteen sekä kuvat mielyttivät, nyt menossa on kolmas nikonin runko, D7000 johon olen ollut tyytyväinen. Sillä on tullut kuvattua nyt parisen vuotta. Putkia on aina aika ajoin päivitetty, aikoinaan hankin näyttely sekä ulkokuvaamiseen nikkorin 55-200mm putken joka palvelikin hyvin viimeiset kuusi vuotta. Nyt kun tuli aika ostaa sen tilalle uusi, halusin kuvanlaadullisesti vastaavan putken kuin omat kiinteät nikkorin 35mm sekä 85mm. Päädyin Sigman 70-200mm putkeen, jota oli paljon kehuttu eri valokuvaus blogeissa. Ja en voi olla kuin tyytyväinen, kuvausjälki on aivan uskomatonta, ensin kun oppisi vain säädöt.






Paljon on vielä opittavaa tuon putken kanssa, mutta siltikin olen todella tyytyväinen miten ihanasti se piirtää tarkasti kuvia :)

Yksi pennuista, näillä näkymin tyttö etsii vielä sitä oikeaa kotia, jos tuntuu että sinä olisit se oikea koti tytölle, otathan yhteyttä sähköpostitse jenna(at)oscularias.com tai puhelimitse 0415056610



Kommentit

Suositut tekstit