Tammikuu on ollut todella touhun täyteinen, kaikki alkoi Tartosta jossa käytiin Ulla-Maijan kanssa näyttelyreissulla:

Lauantaina:
Duovas Lord Of The Ring EX2 SA PU2
Oscularia's Nothin' But Love EX1 SA PN3 JUNSert JUN-VSP
Oscularia's Nothing To Lose EX1 SA PN1 SERT ROP

Sunnuntai
Duovas Lord Of The Ring EX2 SA PU2
Oscularia's Nothin' But Love EX1 SA PN1 JUNsert JUN-ROP ROP Ee JUNMVA
Oscularia's Nothing To Lose EX2 SA PN3

Erittäin erinomainen ja onnistunut reissu, Helmistä tuli ensimmäinen juniorivalio Oscularia's. Iso kiitos omistajalle Ulla-Maijalle kaikesta :) 

Ehdin olemaan kaksi yötä kotosalla kun startattiin Ruthin(Oscularia's Nothing To Lose) kanssa kohti ruotsia astutusreissulle. Olen aina ihannoinut Troppola Winter Lightia, aivan pienestä pennusta lähtien, ja kun Ruthille sulhasta mietin Milton oli ihan ykkösvaihtoehto. Vielä ei osaa sanoa kannattiko keikkua tammikuun hurjassa myrskyssä, mutta ultraan mennään ja päivitän kyllä kun jotain päivitettävää on :)

Fridan maha on kasvanut tasaista tahtia; välillä tuntui että maha kasvoi aivan silmissä. Nyt alkaa tiineyttä takana olemaan reilu seitsemän viikkoa eli ensiviikon loppupuolella on synnytys. Elämme siis jännittäviä aikoja; Frida kantaa ikeahiirtä hännästä joka paikkaan, vain harmaa kelpaa ja sitä vahditaan niin että oli pakko ottaa se ainoastaan pentuhuoneeseen yöleluksi.Hilla kävi sunnuntaina kylässä ja vietettiin talvirallaus päivä, tässä vähän kuvasatoa:


Kommentit

Suositut tekstit