Kesä ja näyttelykausi on alkanut, ennen pentulomaa meillä oli hyvin tiivis näyttelyviikko. 
RRR matkat starttasi kohti perinteistä rakverea mukana oli Felix, Gustav ja Hilde sekä Helga. 

Lauantaina
Oscularia's Follow The Leader "Gustav" Ex1 
Duovas Lord Of The Ring "Felix" Eh1
Oscularia's You Must Love Me " Hilde" Eh1

Sunnuntaina
Oscularia's Follow The Leader "Gustav" Ex1 SA PU1 JSERT VSP-Junior VSP
Duovas Lord Of The Ring "Felix" Ex1
Oscularia's You Must Love Me " Hilde" Eh1

Kun rakveren reissusta oli jotenkin toivuttu Gustav osallistui Lahden vappunäyttelyyn jokimaalla ollen paras uros, saaden toisen suomen sertinsä ja lopulta VSP

Lahti 1.5.2018
Oscularia's Follow The Leader ERI1 SA PU1 SERT VSP
Helmi hömpsiäinen aktiivisen jalkapallouransa lisäksi on aktiivisesti kiertänyt myös kehissä suomessa sekä virossa. Siitä iso Kiitos omistajalle Ulla-Maijalle <3. Helmi osallistui nyt Polvijärven ryhmänäyttelyyn ollen hienosti rotunsa paras ja tullen täten myös suomen muotovalioksi :). Helmi on ensimmäinen kasvattamani narttu, joka on muotovalioitunut, sekä myös ensimmäinen kasvattamani viron valio sekä juniorivalio. 

Polvijärvi Ryhmänäyttely
Oscularia's Nothin' But Love ERI1 SA PN1 SERT FI MVA ROP

Kuva Ulla-Maija Hakkarainen

Gustav osallistui Tampereen kansainväliseen näyttelyyn saaden kolmannen suomen sertinsä, sekä ollen uroksista neljänneksi paras. 

Tampere KV 
Oscularia's Follow The Leader EX1 SA PU4 SERTFiona aloitti kesäkautensa Oulun Nord näyttelystä, Sannalle myös iso kiitos aktiivisesta näyttelyttämisestä. Fiona on meidän kimppatyttö ja tarkoitus olisi, että Fiona tulee kesävieraaksi meille sekä vähän ehkä käydään sitten näiti etelän näyttelyitä :) 

Oulun NORD
Oscularia's A Moment In The Sun ERI1 SA PN2 VASE VANORDSENyt on kesäkausi korkattu mahtavilla tuloksilla, toistaiseksi me jäämme kuukauden näyttelytauolle odottamaan Ruthin ja Felixin lapsukaisia jotka pitäisi syntyä tämän viikon aikana. 


Kommentit

Suositut tekstit