Kesäkausi alkaa olla ohi, monena vuotena kesänäyttelyt päätti porvoo, niinkuin tänänkin vuona.  Meillä on ollut jostain syystä porvoo monta vuotta tauolla, tänävuona innostuin ilmoittamaan koiria myös sinne.

Kesän näyttelyt meni yli odotuksen, kasvattajaluokakin keikkuu edelleen kennelliiton sijalla. Meeri osallistui myös kolmeen veteraaniluokkaan vaikka itse luuli olevansa pentuluokassa, ollen rotunsa paras veteraani kahdesti.

Taas on yksi näyttelykesä takana, syksy alkoi perinteisellä tavalla eli terveystutkimuksilla. Lux, Lia, Gustav ja Ruth osallistuivat suomen mopsikerhon järjestämään kävelytestiin. Kaikki läpäisivät hienoin ajoin alle kymmeneen minuuttiin. Kävelytesti on monella tapaa mielenkiintoinen, meillä on nyt suurin osa koirista sen suorittaneet. Olen vienyt koiria mielenkiinnosta testiä kohtaan, sen aika tulee näyttämään onko siitä apua jalostukseen. Itse koen sen ainakin toistaiseksi vähän turhaksi, se kertoo todella vähän muusta kuin koiran kunnosta ja siitä onko todella huono hengittäjä. Vaikka testi itsessään on yllättävänkin rankka, se mitä se todellisuudessa kertoo ei ole ihan niin yksiselitteinen. Hyvä työkalu se varmasti joiltakin osin tulee olemaan.
Ruth ja Greta kävivät myös uusimassa polvensa ajantasalle :)

Syksy tuo myös mukanaan juoksuja ja niimpä meiläkin on suunitteilla syksyn juoksuista astuttaa toivottavasti sekä Greta että Fiona.
Kommentit

Suositut tekstit