kesän kuulumisia

Vaikkei kunnon helteitä olekaan vielä tänä kesänä ihmeemmin ollut kesä on kuitenkin lähtenyt vauhdilla käyntiin. Ollaan ensisijaisesti koirien kanssa nautittu tuosta omasta pihasta, miten paljon sitä nauttiikaan kun näkee koirien nauttivan menosta ja meiningistä pihalla. Pienten kanssa ollaan vähän treenailtu agilityesteitä ja Rallitokon alkeita omaksi iloksi, tietysti myös leikin varjolla näyttelyjuttuja mutta hyvin vähän. Koirien lihaksistossa näkee suuria muutoksia jo nyt miten ne on kehittyneet, ei tuolla hihnalenkityksellä saa kyllä tuollaista liikettä ja lihaksistoa, tosin juoksutan hallitusti sillä se vaikuttaa eniten lihaksiin.

Kesän näyttelykausi alkoi erkkarista Lappeenrannasta, jossa tuomarina toimi arvostettu allrounder Rainer Vuorinen.
Magnuksen(kuva Eija Peltoniemi)  ja Luxin ensiesiintyminen pentuluokassa

 Magnus(Oscularia's Method Man) PEK1 KP PU2 

Lux(Oscularia's Can It Be So Simple) PEK2 KP PN4

Frida oli ilmoitettu ensimmäistä kertaan viralliseen luokkaan eli junnuihin, jossa ylitti kaikki odotukset sijoittumalla isossa luokassa erinomaisella laatuarvostelulla neljänneksi.


Frida(Oscularia's Moment Of Truth) Jun ERI4

Edun olin ilmoittanut vähän vahingossa erkkariin, muistin asian vasta kun numerot tulivat postissa. Vahinko koittui suureksi yllätykseksi kun Edu sijoittui toiseksi erittäin kovatasoissessa valioluokassa, sekä pisteenä iin päällä oli paras uros kisassa toinen. 

Edu(Troppola X From Outer Space) VAL ERI2 SA PU2

Näyttelyyn oli ilmoitettu myös Armas(Oscularia's Rest of My Life), joka esiintyi ensi kertaa avoimessa saaden erittäin hyvän laatuarvostelun. Lia(Oscularia's Street Lights) oli myös ilmoitettu avoimeen luokkaan, joka sai myös erittäin hyvän laatuarvostelun.

tämän kesän näyttelyt jää aika vähäiselle, mutta eilen oltiin Nastolassa Fridan kanssa. Aamulla vielä mietin että jaksetaanko lähteä mutta kun näyttely oli tuossa 20minuutin ajomatkan päässä lähdettiin. Frida ylitti kaikki odotukset voittamalla junioriluokan Erinomaisella laatuarvostelulla, saaden SA:n. Paras narttu kisassa neiti alkoi onneksi jo vähän kävellä edukseen eikä pyörimällä, kyllä siinä meni kasvattaja/handleri/omistajan pasmat sekaisin kun Fridalle näytettiin ykköspaikkaa. Näinollen Frida sai ensimmäisen sertinsä, lopulta ollen VSP. Tämä pieni taskuraketti on kyllä ylittänyt kaikki odotukset, nyt jäämekin kotiin kasvamaan hetkeksi ja katsotaan näyttelyitä Fridan osalta taas syksymmällä.Syy miksi näyttelyitä on tänäkesänä näin vähän suunitteilla on hyvä, Ester(Oscularia's Made You Look) on todettu vahvasti tiineeksi ja pentujen pitäisi syntyä elokuun alussa jos kaikki menee loppuun asti hyvin. 
Ester on astutettu Edulla(Troppola X From Outer Space), mielenkiinnolla odotan mitä tulee :)
Jos olet kiinostunut pennusta, kirjoitappa mailia jenna@oscularias.com niin kerron mielelläni lisää yhdistelmästä. 

Ester kaksi vuotta

Blogin alkuperäinen tarkoitus oli kertoa ruokinnasta ja sen vaikutuksista, sekä tietysti siinä sivussa tästä kennelin elämästä. Muuton yhteydessä tuli taas hetki kun piti etsiä uusia paikkoja ostaa ruokaa. Näissä määrissä mitä ostan kerralla vaikuttaa paljon jo hinta-laatusuhdekkin. Meillä ruuan kulutus on semmoista 40-50kg/kuukaudessa. Kannatan miellelläni pienempiä barffikauppoja jos vain mahdollista, niissä yleensä on laatu ja palvelu kohdallaan :). Lahden eläinkaupat, varsinkin lemmikkikellari Riemu on yllättänyt positiivisesti valikoimillaan ja palvelullaan. 

Kommentit

Suositut tekstit