Esterin tiineyden seurantaa

yleensä kesäisin olemme käyneet jossain reissussa koirien kanssa ja järjestäneet kesäpäivät kasvateille, tällä kertaa se taitaa jäädä haaveeksi. Esterin pennut ja Antin loma on päällekkäin, valitettavasti koko alkukesä on ollut opettelua tämän uuden asuinpaikan hoidossa sekä näyttelyitä, vaikka näyttelytkin on jääneet aika vähälle. Joskus tekee ihan hyvää kun on viikonloppusin muutakin kuin koiratapaamisia.

Taas tuntuu että on ensimmäistä kertaa pappia kyydissä, vaikka syntymässä on on jo kymmenes Oscularia's pentue. Ester on luonollisesti syönyt lihaa, kasviksia ja luita koko kantoajan, lisänä annan deetä, öljyä sekä foolihappoa, sinkkiä ja biotiinia. Sisäelinpäiviä on lisätty ja pienenä buustina menee pari kertaa viikossa nappulaa puoli desiä turvotettuna. Olen kauan etsinyt sitä reissuruokaa, ja nyt se tuntui löytyvän, meinaan Belcando finest croc, joka tuntuu olevan hyvin sulava. Siltikään sekään ei ole yltänyt vakuuttamaan minua sellaisena ainoana ruokana, mutta joukossa/namina menee ihan ok.

Kun barffaamisesta on tullut muoti-ilmiö sen huomaa myös hinnoissa, valitettavasti. Varsinkin kivijalkaliikkeiden hinnoissa. Ennen laatikot olivat 10kg ja maksoivat noin 25-30e, nyt laatikot ovat keskimäärin 9kg ja hinnat lähtevät 35€:sta laatikolta. Laatu ei todellakaan ole parantunut näillä isolla valmistajilla, päinvastoin huonontunut ja vetistynyt paljon.
Meillä on nyt muutaman kerran kokeiltu kennelrehun tuotteita, jossa hinnat ovat paljon kivijalkaliikkeitä halvempia. Mielelläni kannattaisin kivijalkaliikkeitä, mutta jos hinnat ovat kolminkertaiset ei ole mitään järkeä tälle laumalle sellaisella hinnalla ostaa. Kaikkea mitä syötän ei vaan saa kennelrehulta ja välillä aina haen laatikoita myös eri liikkeistä.

Esterin tiineys on edennyt hyvin ja neiti on levinnyt aika hurjaa vauhtia niin että näyttää koripallon nielleeltä, silti jaksaa hyvin vaivatta ja ketterästi vielä liikkua. Täytyy toivoa että lopputiineys menee yhtä hyvin kuin tähän asti on mennyt :)




Esterin

Kommentit

Suositut tekstit